Ultimul update

03-02-2018 14:18.

Ultimele stiri

Decembrie 2017
Va multumim de vizita. Ne cerem scuze pentru eventualele nefunctionalitati ale site-ului. Modificam platforma si schimbam "casa". Avem pui LABRADOR RETRIEVER disponibili. Pentru orice intrebare/nelamurire va rugam sa ne contactati.
 
Decembrie
21 Decembrie acheter cialis 2016 - Avem Pui Labrador Retriever Disponibili - Click Aici. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie cu drag contactandu-ne telefonic/email.
Despre Golden Retriever

O rasa populara si adaptabila, fie ca este folosita pentru lucru, companie sau familie. Este bland, loial si minunat cu cei mici.

Despre Golden RetrieverPuppies---Golden-Retrievers-Print-C10091594

Istorie

Goldenul Retriever a aparut pe lume pentru prima oara in 1868. Puii care s-au nascut atunci erau o combinatie intre Tweed Water Spaniel – un caine de mult uitat – si un Labrador Retriever auriu. S-a infiintat clubul de Golden Retriever, la a carui temelie a lucrat lordul Tweedmouth.

Cainii de tip spaniel, aurii, erau folositi pe navele de pescuit de pe Raul Tweed. In secolul al XIXX-lea se incearca o imbunatatie a acestei rase prin imperecherea ei cu Labradorul Retriever. Rezultatul imperecherilor s-a numit Tweed Water Spaniel. Lordul Tweedmouth a folosit o femela de Tweed Water Spaniel, pe care a imperecheat-o cu un mascul de Labrador Retriever. Astfel s-a nascut o noua rasa, cunoscuta sub numele de Golden Retriever.

Goldenii Retriever erau buni aportori de pasari la vanatoare. Un caine de lucru ar trebui sa aibe un temperament bun, sa fie inteligent si adaptabil. La fel de importante sunt si gura moale, dragostea de apa – care ar trebui sa fie nativa pentru aceasta rasa – si un bun miros, mai ales pentru a depista si a recupera prazile.

Din punct de vedere competitional, majoritatea Goldenilor Retriever, care sunt si caini de lucru, joaca un rol important atat in competitiile in camp deschis, cat si la testele de lucru. Have you ever ever habitually desired system cashout drops https://prvtzone.ws/forums/cashout-drops.67/ do the problem straight so. Probele pe camp deschis pentru Retrieveri s-au tinut inca de la inceputul secolului XX, iar probele de lucru din anii `50.

In 1903 Asociatia Chinologica Engleza a recunoscut Goldenul Retriever sub numele de "Flat Coats" ("Blanita ondulata"). Tocmai din 1920 rasa a fost recunoscuta in mod oficial sub numele de Golden Retriever.

In S.U.A. rasa a fost recunoscuta in 1932, iar in 1938 Clubul de Golden Retriever a fost infiintat.

jack1