Ultimul update

03-02-2018 14:18.

Ultimele stiri

Decembrie 2017
Va multumim de vizita. Ne cerem scuze pentru eventualele nefunctionalitati ale site-ului. Modificam platforma si schimbam "casa". Avem pui LABRADOR RETRIEVER disponibili. Pentru orice intrebare/nelamurire va rugam sa ne contactati.
 
Decembrie
21 Decembrie acheter cialis 2016 - Avem Pui Labrador Retriever Disponibili - Click Aici. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie cu drag contactandu-ne telefonic/email.
Despre noi

Primul meu Labrador - Aran - l-am primit cadou de la mama in 1990, cand aveam 6 ani.

Mama a fost si este innebunita dupa animale, si multumita ei am ajuns sa impartasesc aceasta pasiune.

Mama si-a dorit intotdeauna un Labrador, dar a trebuit sa astepte 20 de ani pentru a putea achizitiona unul.

Din cauza regimului comunist, Labradorul nu a fost o rasa cunoscuta in Romania inainte de `90. Lucrurile au inceput sa se mai schimbe dupa caderea sistemului. Inainte de `90 singurii Labradori din Romania erau cei ai lui Nicolae Ceausescu, primiti in 1978 de la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii – Corbu si Sarona.

Aran nu era singurul caine din casa. Cand m-am nascut o aveam deja pe Cherry, o viszla maghiara. A urmat Aran. Ultima care a intregit echipa a fost Fiona, fiica lui Aran.

Dintre toti, cel mai apropiat eram de Aran, de care eram nedespartit. Aran si Fiona au fost cainii mei de suflet, care mi-au marcat copilaria si care m-au ajutat sa cunosc ce inseamna cu adevarat Labradorul.

Hidalgo`s Spirit a luat nastere in 2005. HIDALGO`S SPIRIT inseamna “CAINE CU SUFLET MARE”, si consideram ca acest lucru ii defineste cel mai bine pe Labradori.

HIDALGO era folosit de amerindieni pentru a numi calul adus de conchistadori. Pentru ei calul era HIDALGO, adica un caine mare.

Goldenii au aparut in viata noastra in 2005. Intotdeauna le-am admirat gratia si eleganta de care dau dovada. Ai senzatia ca plutesc cand merg, mi-a placut temperamentul lor cald si bland. Facand parte din familia RETRIEVERILOR, Labradorii si Goldenii sunt camarazi excelenti, companioni de joaca si, mai preusus de toate, tovarasi de viata.

Canisa mea este certificata si recunoscuta de catre Federatia Chinologica Internationala si Asociatia Chinologica Romana din anul 2006. Suntem membrii ai Asociatiei Chinologice Romane, Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti si a Romania Retriever Club.

act_Canisa_Hidalgos_Spirit_-_web_size

Labradorii si Goldenii sunt pentru noi cele mai grozave rase din lume! Scopul nostru este de a promova si de a ridica la superlativ nivelul calitativ al acestor 2 rase in Romania.

In esenta, crestem pentru noi si pentru pasiunea nebuna pe care o avem pentru aceste rase. Ne bucuram mult cand intalnim persoanele potrivite care doresc sa ni se alature si vor sa participe la obiectul nostru prin achizitionarea unui pui HIDALGO`s SPIRIT.

Ceea ce facem este cu drag, din toata inima si neconditionat. Inainte de toate sunt puii si cainii nostri. Le dedicam tot timpul lor si tot ce avem investim in ei.

Principiul nostru in cresterea raselor este de a obtine caini adevarati, fara probleme genetice, folosind drept piatra de temelie, in programul nostru de selectie, standardele oficiale (Kennel Club si FCI) ale acestor 2 rase.

Incercam sa crestem caini din ce in ce mai buni, cu temperamente adevarate si cu linii de sange excelente, dar in primul rand caini sanatosi. Crestem puii in casa noastra, avandu-i tot timpul in atentia noastra, jucandu-ne si comunicand cu ei.

Crestem pentru rase, si ne straduim sa obtinem caini sanatosi, cu temperamente tipice de Labradori si Goldeni, cu abilitati de aportori si calitati fizice bune. Nu crestem pentru culori! Desi avem si ciocolatii, puii sunt vanduti pentru calitatile lor. Pretul nu variaza in niciun caz in functie de culoare.

Crestem numai pentru imbunatatirea rasei, iar montele HIDALGO`S SPIRIT sunt atent gandite si pregatite din timp. Folosim caini cu teste bune, care sa se incadreze numai in standardul englez si cel al FCI.

Puii nostri nu sunt pentru a fi vanduti in petshop, samsari sau pentru revindere. Ei sunt vanduti fie drept companioni la case care si-i doresc cu adevarat, fie crescatorilor cu referinte bune.

Cainii nostrii sunt toti testati in momentul in care au implinit varsta necesara. In pofida tuturor testelor prin care cainii nostrii trec, genetica are ultimul cuvant de spus, si din pacate, nu putem garanta nimic!

Ca si la copii, te poti lovi de tot felul de probleme, de la unele minore la boli fatale sau de infirmitate. Cand cumperi un pui, chiar si de la cel mai vestit crescator, iti asumi un risc care intervine la toate fiintele vii.

Avem avantajul tehnicilor moderne de testare, studiem linii si pedigree, programam din timp montele si suntem foarte selectivi in ceea ce priveste viitorii pui. Cu toate acestea, va fi intotdeauna o sansa de a aparea o problema. Din pacate nu putem prevede viitorul pentru a vedea care pui va avea probleme de sanatate si care nu. Desi ne-ar placea sa putem face asta…

Cainii nostri sunt in primul rand caini de companie si membri cu drepturi depline ai familiei. Cainii traiesc cu noi, in casa, si nu sunt tinuti in tarcuri. Au libertate deplina de miscare prin casa, si ies in curtea din spate de cate ori doresc. Din pacate, in momentul de fata, curtea nu este foarte mare, dar compensam prin plimbari zilnice in parc si sedinte de dresaj.

Visul nostru este sa ne mutam la o casa cu mult teren, curte care sa fie stapanita si cutreierata de cainii nostri.

Ne place sa interactionam cu ei, sa ne jucam si sa ii dresam, dar cele mai importante moment sunt cele de zi cu zi, cand ii descoperim si redescoperim cu fiecare actiune ce o intreprind. Ne consideram extrem de norocosi sa ii putem avea alaturi de noi.

Sunteti bineveniti in casa noastra pentru a ne cunoaste pe noi si cainii nostri, dar pentru ca timpul nostru este foarte limitat, cel mai bine ar fi sa stabilim o intalnire de comun accord.

Pentru a ne cunoaste si mai bine va rugam sa cititi si pagina de BREEDING.

De-a lungul timpului am cunoscut oameni care ne-au influentat si ajutat, i-am admirat, si ne-am regasit in ei. Vrem sa le multumim celor pe care ii vom enumera mai jos pentru tot ce au facut direct, sau indirect pentru noi si echipa Hidalgo`s Spirit:

  • Mama
  • Monica Dawgiallo, canisa Herbu Zadora
  • Sonia Czajor, canisa Bella Mare
  • Gwen Broadley, canisa Sandylands – nu cred ca mai e nevoie de prezentare – istorie, perfectionare de la an la an, program de crestere, devotement si iubire pentru ceea ce au facut. Ne-am dori ca Hidalgo`s Spirit sa aiba macar ¼ din ceea ce reprezinta Sandylands
  • Marion & David Hopkinson, canisa Rocheby – un alt model de urmat si respectat
  • Brandusa Gheorghiu – canisa Golden Swan – care a fost alaturi de noi de la inceput